Efikasno rješavanje autoimunih i kroničnih bolesti

Kako eliminirati ili zaustaviti progresivne bolesti
Doktori su vas otpisali? Zar ćete se pomiriti s tim?

Prof. Tony Markovina iznosi način kako zaustaviti i eliminirati kronične i autoimune bolesti.

Zašto nastaju autoimune bolesti?

Doktori na ovo pitanje obično ne daju odgovor. Uglavnom se bave ublažavanjem simptoma, a vaša bolest napreduje i dalje.  Dođe li vam nekad da iskočite iz kože?

Osim toga, mnogi od lijekova koji se koriste za maskiranje simptoma imaju iznimno velike i česte nuspojave pa zbog tih lijekova obolite i od drugih bolesti. Zatim kad se pojavi jedna autoimuna bolest, tada je velika vjerojatnost da će se s vremenom pojaviti još jedna ili više autoimunih bolesti. To je zato što kad imunitet ne funkcionira pravilno, tada je organizam podložan raznim bolestima Ne samo da ste tada osivi na zarazne bolesti, nego tada ste skloni stjecanju novih autoimunih bolesti.

Nije rijedak slučaj da osoba koja oboli od artritisa s vremenom dobije i celijakiju ili pak osoba koja bouje od multiple skleroze s vremenom dobije i hashimoto. Ima ljudi koji s vremenom razviju 4-5 autoimunih bolesti istovremeno. Taj scenarij svakako treba spriječiti. Kako stvari okrenuti u pozitivnom smijeru?

Razlozi nastajanja ovih bolesti mogu biti raznoliki. Neki od razloga su toliko nevjerojatni da vam ne bi nikad pali na pamet. Treba riješiti korjen problema, a ne se baviti posljedicama. Neke od kroničnih i autoimunih bolesti se mogu riješiti u potpunosti. Neke se mogu zaustaviti da ne napreduju dalje i da se poveća kvaliteta života. Bitno je pogoditi u žicu, tj. naći točan uzork kao i učinkovitu metodu koja će eliminirati i uzrok i posljedice.

Koje bolesti se mogu rješavati ovom metodom?


Metode kojima se koristi Prof Tony Markovina služe za rješavanje bolesti povezanih s imunitetom i to na jedan poseban način koji se ne koristi u uobičajenoj praksi. Što je najzanimljivije, radi se o metodama koje se koriste u nekim dalekim državama i koje su opisane u raznim znantvenim istraživanjima. Ali na našim prostorima se malo tko bavi tim metodama. Neke od bolesti koje se mogu rješavati tim metodama su slijedeće:

 Reumatoidni artritis
 Lupus
 Ibs
 Celijakija
 Kronova bolest
 Multipla skleroza
 Dijabetes tip 1
 Psorijaza
 Reumatska groznica
 Guillain-Barré-Sindrom
 Ulcerozni kolitis
 Gravesova bolest
 Hashimoto
 Myasthenia gravis (MG)
 Vaskulitis
 Vitiligo
 Sjögrenov sindrom
 Skleroderma
 Perniciozna anemija

I razne druge autoimune i kronične bolesti.

Neke od ovih bolesti se mogu potpuno eliminirati. Neke se mogu zaustaviti da se ne pogoršavaju. Primjerice hashimoto se može riješiti u potpunosti kod većine ljudi. S druge strane bolest kao što je reumatoidni artiritis se može zaustaviti da ne napreduje, ali se ne može poništiti posljedice prijašnjeg okoštavanja hrskavica. Međutim, ako se eliminira upalne procese u zglobovima, a ktome se i zaustavi napredovanje bolesti tada možete nastaviti normalno živjeti bez straha da ćete uskoro biti prikovani za kolica s teškim bolovima.

Kod službene medicine se u mnogim slučajevima ne radi o liječenju, nego o prikrivanju simptoma. Tako se može desiti da vas nesavjestan liječnik uvali u još veći problem. Zatim da obolite od drugih bolesti zbog prekomjernog korištenja kemisjkih lijekova, a izvor vašeg problema ostaje i dalje neotkriven.

Ne dopustite da vas netko tako nategne. Problem treba sasjeći u korjenu. Treba otkloniti uzrok i odabrati pravi način rješavanja problema, po mogućnosti prirodnim putem. U knjizi Nova Alternativa možete naći informacije o tome kako prepoznati uzrok problema i kako problem eliminirati u korijenu. Garantiram 100% da ćete naći rješenje svog problema. Na koji način garantiram? To pogledajte ovdje.


Kako mogu sam sebi pomoći?

Da biste pomogli sami sebi, potrebno je napraviti slijedeće stvari:

 Da shvatite što se doista događa s vašim organizmom. Razlozi mogu biti svakojaki. Odgovor ćete naći u knjizi Nova Alternativa gdje su precizno opisani uzroci nastajanja ovakvih bolesti. Neki do razloga su toliko nevjerojatni da ćete biti iznenađeni. Ovo je preduvjet da biste problem riješili brzo i trajno.

 Nakon toga je potrebno odabrati metodu liječenja. Postoje metode samopomoći kao i terapeuti koji vam mogu pomoći preciznim i ciljanim metodama koje funkcioniraju u vašem slučajju. Postoji čitav niz metoda koje su vrlo uspješne, samo treba odabrati točno ono što kod vas funkcionira.

 Dobit ćete besplatne konzultacije. Osobno ću vam pomoći u rješavanju vašeg problema.

 Dobit ćete CD sa popisom metoda i terapeuta koji mogu pomoći kod vašeg specifičnog problema. Na istom CD-u se nalaze i jednostavne, ali učinkovite metode samopomoći.


Što ako mi sve ovo ne pomogne?


Tada ćete dobiti novac u potpunosti skupa s iznosom poštarine. Pritom Bonus #1 i Bonus #2 možete zadržati. Znači ako vratite knjigu, tada bonus CD možete besplatno zadržati, konzultacije su vam besplatne, a ja vam vratim kompletan iznos koji ste platili skupa sa iznosom poštarine. Znači ne riskirate ni lipe.

Jamstvo je 6 mjeseci. Bilo kad u tom periodu možete zatražiti povrat novca i dobit ćete ga bez da vas netko ispituje o razlozima zašto tražite povrat.


Tko sam ja?

Tony Markovina, prof. broj diplome: 601-04/2004-01-02, certificirani bioterapeut, broj certifikata HR1032128 Program Plus, Slovenija. Pohađao je niz seminara i sudjelovao u znanstveno istraživačkim projektima.

Područje istraživanja: psihoanalitička pedagogija, bioterapija, ortomolekularna terapija.


P.S. Potpuna garancija - U roku 6 mjeseci možete vratiti knjigu i dobit ćete puni iznos novca natrag skupa s iznosom poštarine. Znači ne riskirate ni lipe. Bonus CD-ove u tom slučaju možete besplatno zadržati.


Uvjeti / Pravila o privatnosti (Terms and Conditions / Privacy Policy)