Brzo smirenje psihe na prirodan način

Riješite se negativnih osjećaja po kratkom postupku
Ne dopustite da vas nesavjesni liječnici vozaju

Prof. Tony Markovina iznosi način kako se riješiti negativnih osjećaja vrlo brzo i efikasno na potpuno prirodan način.

Zašto nastaje depresija i anksioznost?

Razlozi nastajanja mogu biti raznoliki. Osim proživljenih trauma, razlozi mogu biti fizičke prirode. Štoviše, pitanje je kako to da neke osobe istu traumu podnesu dobro, a neke osobe bivaju psihički slomljene nakon takve iste traume? Gdje je kvaka?

Anksioznost, depresija, ovisnost, tjeskoba, strah... je li vam dosta toga?


Ovo su stvari koje se javljaju kod sve većeg broja ljudi. Mnogi ljudi se pitaju zašto je tako? Što mislite da li liječnici govore o uzrocima? Ako imate iskustva s ovim situacijama, tada znate da većina liječnika ne govori o uzrocima, nego vam samo prepišu kemijska sredstva koja djeluju na vašu psihu.

U mnogim slučajevima se ne radi o liječenju, nego o prikrivanju simptoma. Tako se može desiti da vas nesavjestan liječnik napravi ovisnikom, zatim da obolite od drugih bolesti zbog prekomjernog korištenja kemisjkih lijekova, a izvor vašeg problema ostaje i dalje neotkriven.

Ne dopustite da vas netko tako nategne. Problem treba sasjeći u korjenu. Treba otkloniti uzrok i odabrati pravi način rješavanja problema, po mogućnosti prirodnim putem.

Kako mogu sam sebi pomoći?

Da biste pomogli sami sebi, potrebno je napraviti slijedeće stvari:

 Da shvatite što se doista događa i zašto imate negativne osjećaje. Razlozi mogu biti svakojaki. Odgovor ćete naći u knjizi Nova Strana Života gdje su precizno opisani uzroci nastajanja depresije, anksioznosti i drugih negativnih stanja. Neki do razloga su toliko nevjerojatni da ćete biti iznenađeni. Ovo je preduvjet da biste problem riješili brzo i trajno.

 Nakon toga je potrebno odabrati metodu samopomoći. Postoji čitav niz metoda koje su vrlo uspješne, samo treba odabrati točno ono što kod vas funkcionira.

 Dobit ćete besplatne konzultacije. Osobno ću vam pomoći u rješavanju vašeg problema.

 Dobit ćete CD za smirenje sa posebnom muzikom koja utjeće na moždane valove. Vaše stanje svijesti će se promijeniti trenutno. Osjećat ćete se znatno bolje u roku od 15-20 minuta.

 Dobit ćete CD sa popisom alternativnih metoda i alternativnih terapeuta kao. Na istom CD-u se nalaze i jednostavne, ali učinkovite metode samopomoći.

Što ako mi sve ovo ne pomogne?


Tada ćete dobiti novac u potpunosti skupa s iznosom poštarine. Pritom Bonus #1 i Bonus #2 možete zadržati. Znači ako vratite knjigu, tada CD za smirenje možete besplatno zadržati, a ja vam vratim kompletan iznos koji ste platili skupa sa iznosom poštarine.

Jamstvo je 6 mjeseci. Bilo kad u tom periodu možete zatražiti povrat novca i dobit ćete ga bez da vas netko ispituje o razlozima zašto tražite povrat.

Tko sam ja?

Tony Markovina, profesor pedagogije diplomirao na sveučilištu u Rijeci, broj diplome: 602-04/2005-01-02 školovao se za područje bioterapije u ustanovi Program Plus u Sloveniji, broj certifikata HR1032128. Pohađao je niz seminara i sudjelovao u znanstveno istraživačkim projektima.

Područje istraživanja: psihološka pedagogija, psihoanalitička pedagogija, primjena pedagoških metoda kod psihičkih poremećaja, bioterapija, ortomolekularna terapija, terapija ovisnosti.

Naručujem slijedeće:

  Knjiga Nova strana života
Autor: prof Tony Markovina

U ovoj e-knjizi ćete naći brzo i efikasno rješenje svojih problema. Što ako ne uspijete? Tada vraćam novac u potpunosti.


Bonus #1
Besplatne konzultacije
Besplatne konzultacije sa prof. Tony Markovina
Pošaljite mi opis svog problema ili problema vašeg bližnjeg i ja ću vam osobno pomoći da riješite problem prirodnim putem. Savjetovat ću vas o prirodnim sredstvima i metodama koje najbolje mogu pomoći u vašoj situaciji.
Redovna cijena 400 kn - uz knjigu 0 kn.


  Bonus #2
CD za smirenje
Bonus CD - sadrži specijalnu muziku koja se koristi u glazboterapijske svrhe.

Korištenjem ove glazbe u kombinaciji s metodama iz knjige, Vi ćete postići potpuno smirenje uma. Bit ćete smireni i staloženi, funkcionirat ćete bez problema u društvu i u svakodnevnim aktivnostima. Radi se o posebnoj brain wave muzici koje utječe na moždane impulse i djeluje smirujuće. Već nakon 15-20 minuta slušanja ove muzike, osjetit ćete znatnu promjenu. Vaše misli i emocije će se znatno stabilizirati.
Redovna cijena 200 kn - uz knjigu 0 kn.

 
Bonus #3
Popis alternativnih metoda i terapeuta
Uz knjigu ide i drugi bonus, a to je popis alternativnih metoda i alternativnih terapeuta.
Postoje problemi koji se mogu riješiti bez da idete kod terapeuta kojem ćete se ispovijedati do najsitnijih detalja.
Postoje metode samopomoći kao i terapeuti koji vam mogu pomoći određenim metodama bez da ulaze u vašu životnu povijest.
Radi se o metodama koje su nerijetko učinkovite čak i tamo gdje medicina i znanost nemaju odgovore.(Bonus CD i prirodni preparat se dobivju ograničeno vrijeme, do isteka zaliha)

Cijenu od 249 kn platit ću poštaru kad mi donese diskretno zapakirani paket (poštarina 0 kn).
(Iz paketa se ne vidi što je naručeno)

Za 249 kn dobijate ukupnu vrijednost od 850 kn (bonusi se dobijaju ograničeno vrijeme)

Međunarodni standardni knjižni broj knjge:
ISBN: 978-953-56200-3-7

Garancija 6 mjeseci
Puni povrat novca ako niste zadovoljni. Nitko vas neće pitati za razlog zašto vraćate knjigu.
Ako vratite knjigu, tada bonus CD-ove možete besplatno zadržati


Ime i prezime:

Adresa:

Grad:

Poštanski broj:

Telefon:

e-mail adresa:

Napomena:
Naklada je ograničena. Knjige se prodaju do isteka zaliha.
Plaćanje se vrši pouzećem - platite poštaru kad vam donese paket. Iz paketa se ne vidi što je naručeno. Ako niste kod kuće, dobit ćete obavijest u poštanskom sandučiću s kojom preuzimate paket u poštanskom uredu. Za dodatak prehrani važi pravilo da za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Vaše podatke ne dijelimo nikome. Poštujemo vašu privatnost sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka.

P.S. Potpuna garancija - U roku 6 mjeseci možete vratiti knjigu i dobit ćete puni iznos novca natrag skupa s iznosom poštarine. Znači ne riskirate ni lipe. Bonus CD-ove u tom slučaju možete besplatno zadržati.


Uvjeti / Pravila o privatnosti (Terms and Conditions / Privacy Policy)