Smirenje psihe bez tableta

Imate uznemirenost, strah, depresiju, stres, nesanicu?
Ne želite  uzimati tablete od kojih ćete postati ovisnik?
Vaša psiha može biti mirna kao mirno more na potpuno prirodan način
.

Pogledajte ove krugove. Da li se vrte?Ako vam se ovi krugovi vrte, to znači da ste pod stresom. Ovo je optički test prema japanskom profesoru Akiyoshi Kitaoka.

Ako imate neki od gore navedenih problema, što mislite da će vam klasični liječnici preporučiti? Većina njih će vas staviti na kemijske lijekove koji će zamaskirati situaciju.

Mnogi od tih lijekova će vam s vremenom pogoršati stanje zbog nekog od slijedećih razloga:

 Nuspojave - mnogi kemijski lijekovi će stvoriti takve nuspojave od kojih će vam biti još gore
 Ovisnost - Neki lijekovi će stvoriti ovisnost. rebat će vam dodatna doza da bi bilo efekta. Skidanje s tih lijekova može izazvati ogromne krize da ćete se osjećati kao da ste u paklu.

Kako rade kemijski lijekovi?


- Recimo da imate anksioznost, tada vjerojatno imate manjak aminokiseline kojase zove GABA. Onda vam propišu anksiolitik koji pojačava osjetljivost GABA receptora. Znači sa malom količinom GABA aminiokiseline vi se osjećate dobro jer je neki kemijski lijek pojačao djelovanje GABA receptora u mozgu. Što mislite da se događa ako taj lijek  uzimate duže vrijeme pa se pokušate skinuti s njega? Čeka vas "veselje".

- Recimo da imate depresiju, tada vam nedostaje serotonina u mozgu. Onda vi dobijete tablete koje pojačavaju serotoninske receptore. S druge strane, takve tablete mogu izazvati nuspojavu u vidu blokiranja serotoninskih receptora pa tada nastaje ekstremna depresija. Zbog toga se događaju ubojstva, samoubojstva i drugi negativni događaji.

U nekim slučajevima su kemisjki lijekovi neophodni, ali njih treba koristiti na pravi način i kod opravdanih razloga. Dakle, ne onako kako mnogi liječnici rade. Mnogi će vas natrpati s tabletama kad treba i kad ne treba.

Sređivanje psihe bez kemije

Postoje načini kako utjecati na psihu bez kemije.

 Možete uzimati prirodna sredstva za smirenje
 Možete prakticirati metode i tehnike dubokog opuštanja
 Možete detaljno proučiti zašto nastaju takva stanja, zašto se loše osjećate. Ako shvatite zašto se to događa, tada problem možete sasjeći u korjenu.
 Promijeniti ishranu jer određene vrste hrane satiru vašu psihu.

Želite li postati narkoman?


Liječnici ponekad od ljudi rade narkomane. Ako vam netko propiše lijekove koji stvaraju tešku ovisnost, a možda ti lijekovi nisu potrebni, tada oni od vas rade narkomana. Ni više ni manje. Koja je razlika biti ovisan o heroinu ili biti ovisan o tabletama? Da bi vam netko to učinio, treba postojati zaista dobar razlog. U protivnom postoje drugi načini kako srediti psihu.

Postoje prirodne supstance koje djeluju na vaše receptore u mozgu kao i na čitavi biokemisjki sustav vašeg organizma. U dosta slučajeva takve supstance mogu pomoći da se dobro osjećate i da funkcionirate bez problema, bez straha od ovisnosti.

Postoje prirodna sredstva za stabilizaciju psihe koja ne stvaraju ovisnost, a nemaju ni podužu listu nuspojava.

Zašto se niste ubili?


Ovo je naslov istoimene knjige koju je napisao židovski psihijatar Viktor Frankl. Proživio je najgore strahote u nacističkom logoru. Ostao je psihički stabilan nakon svega proživljenog. Zato je napravio metodu kojom se može stabilizirati psihu bez medikamenata. Tu metodu je dodatno usavršio prof. Tony Markovina. Radi se o metodi kojom možete postati monstrum (nenormalno smirena i staložena osoba). Metoda je slijedeća... Čitaj dalje...

Kako stabilizirati psihu brzo?


Neke od metoda su uzimanje prirodnih sredstava za stabilizaciju psihe, autogeni trening i metoda po prof. Tony Markovina.
Uvjeti / Pravila o privatnosti (Terms and Conditions / Privacy Policy)